turhimot

Tapasin lukea uutiset MTV3.fi - sivuilta, yleensä useamman kerran päivässä. Olin näin tehnyt jo vuosia. Ärsytykseni ko. mediaa kohtaan tuntui kuitenkin kasvavan päivä päivältä. Siitä huolimatta kyseinen sivu tuli silmäiltyä päivittäin. Kunnes eräs korsi taittoi kamelin selän.

Alkuvuodesta pidettiin Miss Suomi - kilpailut. Missikilpailuthan siis sinänsä ovat varsin hyvä turhimogeneraattori. Kun katsellaan seiskan kansilehtiä tai muuta suomalaista paskajournalismia, niin samat ex-missithän siellä kummittelevat - ja mikä tärkeintä: ex-missien poikaystävät/avo/avio/ex - miehet.

Tammikuussa saatiin siis uusi superturhimo, Petzku. Petsku on siis (kyllä, ihan oikeasti) kauniin Viivi Pumpasen miesystävä. Hyvä. Seuraava kysymys kuuluukin, mitä sitten?

No, Petsku osti viiville kalsarit. Petsku tanssi siellä. Petsku kävi amerikassa. Petsku osti Viiville Porschen. Petzku oli nimi kaikkien huulilla. En tiedä, liekö tilanne vieläkin tämä.

Vappu Pimiä soitti samoihin aikoihin Petskulle, ja tiedusteli, että miltäs tällainen yhtäkkinen julkisuus tuntuu. Petzhku vastasi, että "on tähän totuttu, ollaanhan tässä kuitenkin oltu julkisuudessa jo vuosia". Hmm... Missähän julkisuudessa? Ja mistähän syystä? No, tätä ei tiennyt Vappukaan, vaan ihmetteli, että vaikka oli viihdealan keskipisteestä päässyt alaa seuraamaan jo vuosikausia, ei ollut koskaan aiemmin kuullut koko äijästä mitään. Eikä ollut moni muukaan.

Aiemminhan on osoitettu, että tosiTV tuottaa myöskin suomen mediakeskiöön tarpeellista sisältöä. Tästähän meillä on erinomaisena esimerkkinä Kurhisen pariskunta, joiden merkittävin ansiot ovat siis se, että Hennalla on implantit ja että Antti on ilmeisen itsekeskeinen metroseksuaali, ja että molemmat kävivät näyttämässä temperamenttinsa tosiTV-ohjelmassa.

Kurhisen perhe esiintyi MTV3 sivulla joka ikinen päivä. Milloin mitäkin ihanaa tämä parivaljakko oli tehnyt, mm. kasvattanut genitaalialueille karvoituksen, tapellut baarissa, ollut pidätettynä, käynyt toisessa baarissa, leikanneet genitaalialueiden ihokarvat, ja sitten myyneet ne.

Eräänä päivänä Tammikuussa avasin tapani mukaan MTV3 uutissivun, ja silmiini pompsahtaa iso otsikko: "Ohhoh! Mitä olet tehnyt itsellesi, BB-Henna?"

Hennahan oli siis, värjännyt tukkansa ruskeaksi.

Silloin sain tarpeekseni. Ihan oikeasti MTV Medialla on viihdetoimitus, jossa joku saa palkkaa siitä, että tuotti tuonkin uutisen kansan verkkokalvoille. Kirjoitin ko. uutisen palautteeseen kommentiksi, että en voi käsittää, kenen mielestä tämä ylitti uutiskynnyksen. Suljin MTV3.fi - sivun, enkä ole sitä sen jälkeen avannut kuin pari kertaa vanhasta tottumuksesta.

En tiedä, onko olemassa niin suuri kansan osa, joka kaipaa tällaisia uutisia siinä määrin, että kaikilla mediataloilla pitää olla palkattu henkilökunta, joka tuottaa moista saastetta palkkaa vastaan, muutoin kyseinen lehdykkä/uutispalvelu/portaali ei saisi lukijoita. Ilmeisesti on.

Ja siis, onhan kaikkien aikojen laatujulkaisu 7 Päivää kaiketi suomen toiseksi luetuin aikakauslehti. Heti Aku Ankan jälkeen. Yhteistähän näille molemmille on tarinoiden todenperäisyysaste.

Kommentit