ruoanlaittoa hyvesignaalilampun hehkussa



Tykkään ruoanlaitto-ohjelmista. Kokkisodasta ja Neljän Tähden Illallisesta.

Tai siis tykkäisin, jos niistä ei olisi tehty nykyisen kaltaisia valveutuneisuuden mainostauluja.

Kokkisodassa jokaikinen vasukki, joka vieraaksi pääsi, käytti tilaisuuden hyväkseen, ja saarnasi omien ruokavalintojensa eettisyydestä ja vegaanisuudesta ja tiesmistä poliittisesta korrektiudesta, mikä voidaan ruokaan ja syömiseen ja siitä syyllistämiseen liittää.

Ihmisen normaalista ruokavaliosta yritetään tehdä jonkun kummallisen konservatiivisen ajatusmaailman tai nationalistijunttiuden merkki, koska ilmiselvästi vain hyönteisproteiini on valveutuneen vasemmistolaisen mielestä hyväksyttävä ei-kasvipohjainen proteiini.

Neljän Tähden illallisessa ei ole kahteen tuotantokauteen ollut yhtään viikkoa, etteikö neljän tähden ryhmää olisi terrorisoinut joku, joka ei pysty hengittämään ulos toteamatta, että on vegaani. Niinpä kaikki täysin normaalia ruokavaliota noudattavat  - välttääkseen kivityksen sosiaalisen median häpeäpaalussa, joutuvat opettelemaan kasvisruoan valmistusta, ja kyseinen vegaani pääsee piehtaroimaan omassa erinomaisuudessaan.

Onko tosiaan niin, että Suomen julkkiksista 25% on vegaaneja, vai oliskohan kenties niin, että castingia on tehty tämä pää edellä?

Onko oikeati mahdotonta olla vegaani, ja olla saarnaamatta siitä? Mitä jos olisi vain vegaani, ja söisi heinänsä tekemättä siitä numeroa?

Milloin nähdään se jakso, kun vegaani tarjoaa normaaleille ihmisille kohteliaisuussyistä tavallista ruokaa, ja nauttii itse herneenversonsa samalla, kun pitää turpansa kiinni omista eettisistä valinnoistaan ja henkilökohtaisesta verrattomuudestaan?

Kommentit